onsdag 29. januar 2014

12 months of knitting

På den fine bloggen til Lene Hammertro så jeg utfordringen 12 months of knitting, fra Hvad Bier Taenker!
Det ser så motiverende ut med slike utfordringer, så dette vil jeg være med på!


Januar - I romjulen begynte jeg på en genser som stod i bladet Alt om Håndarbeide. Det gikk unna i starten, men nå har den ligget en stund og mangler fortsatt en og en halv arm. Satser på å bli ferdig med denne innen måneden er slutt! :)

Februar - Monte Rosa av Isabell Kraemer er en så nydelig modell! Lenge har jeg ønsket meg en halvtjukk jakke med masse fletter, og denne falt jeg pladask for ved første øyekast! Om jeg er tålmodig nok til å få den ferdig i løpet av den korteste måneden i året kan bli spennende og se!

Mars - Jeg har så lyst til å strikke striper, og da jeg så denne genseren fra Du Store Alpakka, bestemte jeg meg for at det måtte bli et vårprosjekt. Kanskje jeg strikker den til en av tvillingjentene i familien, men da er det fare for at det må bli to! :)

April - Jeg har aldri strikket en Mariusgenser! Jeg har solgt garn til sikkert 200 gensere, men aldri til meg selv... Og da jeg så dette fine hefte fra Sandnes, så fant jeg ut at jeg måtte strikke Mariusen i antrasitt, off white og burgunder! Den skal strikkes i det nye garnet Merinoull fra Sandnes, det blir nok bra! :)

Jeg greier ikke å tenke så langt fram som til Mai enda, så resten får komme etter hvert.

Er du med på 12 Months of Knitting? :)

 - Ellen Marie -

søndag 12. januar 2014

WIP

Work in Progress!

Jeg føler meg veldig produktiv, kreativ og ikke minst inspirert om dagen!
Har snart masse nytt å vise frem her, bare jeg får tatt noen fine bilder :)

I mellomtiden koser jeg meg med fine bilder fra Pinterest!
 






- Ellen Marie -