mandag 17. februar 2014

Når alt går galt...

...og man blir lei! I det siste har alt jeg har begynt på av nye håndarbeidsprosjekter bare blitt tull og tøys.


Det begynte med denne flotte jakken, som skulle være februarstrikking i 12 MoK. Men denne oppskriften skjønte jeg ikke stort av. En ganske spesiell fremgangsmåte, og en oppskrift som gikk over 16 sider tok motet fra meg, og det ble med at jeg slo fra meg dette prosjektet etter bare noen få omganger. Jeg synes jakka er aldeles nydelig, så jeg tror jeg må prøve igjen! :)


Så var planen å strikke denne retrojakka fra det siste hefte fra Du Store Alpakka. Her var jeg godt i gang og ferdig med alle vrangborder (på pinne nr 2!) men så mista jeg lysta...


Siste fiasko var denne flettejakka fra PT, i et nytt garn med litt glitter. Her var der garnet som ble feil. En blanding av ull og polyacryl, som var ganske løst, som nok ikke kommer til å holde seg så godt i en stor jakke.

Så selvtillitten min har fått hard medfart i det siste... Nå har jeg begynt på Theogenseren fra Den store guttestrikkeboka. Håper det blir bedre resultat der! :)

 - Ellen Marie -

5 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i sånne runder ;) Finner alltid noe bra til slutt, og så glemmer en heldigvis det som ikke ble så stas! Fine jakker alle tre syns jeg, men den laaaaaaange vrangborden på pinne to kan jo ta motet og humøret fra de beste blandt oss! Stemmer for at du prøver igjen med den øverste, for den var superkul :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, godt å vite at man ikke er aleine!
   Tror jeg skal samle mot til meg, og prøve meg på den første flettejakka igjen ja :)

   Slett
 2. Lykke til Ellen Marie, sikker på at du finner ut av det til slutt :D

  Hyggelig å finne bloggen din, må legge deg til som en av mine favoritter i min egen blogg :D
  Ha en fin fastelavenssøndag ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Sissel, og i lige måde! :) Inn på blogglisten med deg! :D

   Slett
 3. Hei! Tusen takk for fin kommentar hos meg! Kjekk blogg du har, her må jeg lese mer;)
  Monte Rosa e såå fin og jeg også har oppskriften. Ha lest igjennom den og kom fram til at det ble litt vel mye å holde styr på. Men jeg skal bruke den som inspirasjon og heller lage meg en jakke med raglan, og bruke noen av flettene. Det har skjedd meg flere ganger, at hver gang jeg begnner på noe så går det skeis;)
  Håper det går bedre med Theogenseren!

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett

Setter umåtelig stor pris på hver lille hilsen :)